A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

       Joó Ágota vagyok, a DXN online üzletépítöje.


  1991-ben találkoztam elöször olyan céggel, amely egy addig általam nem ismert módszerrel dolgozott. Nekem nagyon szimpatikus lett ez a multi level marketing módszer sok szempontból, viszont nagyon fontosnak tartom, hogy pontosan megértse valaki ennek a lényegét. Aztán ahogy múltak az évek, egyre több ilyen cég jelent meg a piacon, voltak akik jó termékekkel is foglalkoztak, de egyre jobban éreztem valami hiányt mindegyikkel kapcsolatban. Ez pedig nem más volt, mint az online módszer, az online üzletépítési, értékesítési lehetöség hiánya. Ezt találtam meg -többek között- a DXN vállalatnál.


Miért is döntöttem Én a DXN mellett?


1.      Egész életemben fontos volt az egészség megóvása vagy visszaszerzése és az ezzel kapcsolatos segítség másoknak is -nem csak egészségügyis hátterem miatt- amíg lehet, lehetöleg mindezt természetes módszerekkel, termékekkel. Ebben maximálisan partnernek éreztem a DXN-t.


2.      Nagyon fontosnak tartom, hogy egy cég csak jó minöségü, saját maga által gyártott termékeket ajánljon és értékesítsen, megfelelö minöségü és hosszúságú múlttal, tapasztalatokkal rendelkezzen és felhasználja az ösi, jól bevált, természetes módszereket, alapanyagokat is. A DXN pontosan ilyen.


3.      Ma már az interneten minden információhoz hozzá lehet jutni, így meg lehet nézni, hogy egy cég Magyarországon hivatalasosan bejegyzett és müködö cég-e. Ezzel kapcsolatban is minden rendben volt a DXN-nél.


4.      Egy nagyon fontos dolog. Természetesen szóba sem jöhetett az, ami velem együtt sokak rémálma, valamilyen piramisjáték. Ahol csak a pénzösszegek forognak,  vándorolnak ide-oda, és semmi termék vagy szolgáltatás nincs mögötte. A DXN-nél ilyenröl még véletlenül sem volt szó.


5.      Mindenképpen online módszerrel akartam dolgozni, webáruházban gondolkodtam, mert ahogy sokan, én sem szeretem a házalást, az ismerösök, barátok, volt osztálytársak, stb. zavarását, gyözködését. Nagyon sok ember szívesebben néz meg valamit az interneten a saját otthonában, nyugodtan, esetleg családja körében, és próbál ki egy terméket mielött bármit is tenne. A DXN pont ezt a lehetöséget tudta biztosítani számomra.


6.      A külföldi jelenlét is nagyon fontos egy cégnél, hogy sok országban müködjön, valamint én is kerestem a külföldi értékesítési lehetöséget is. A DXN létrehozott egy fantasztikus rendszert, amely egy több nyelven müködö, ingyenes webáruházat webirodával biztosít az üzletépítö munkatársai számára. Így bárhonnan tudja valaki az üzletét müködtetni, irányítani a világban, ahol internet és számítógép (vagy ma már akár okostelefon) van a közelében. Tehát ezt is megtaláltam a DXN-nél.


7.      Mindezek mellett fontos szerintem az is, hogy bár az emberek nagy része jobban kedveli az interneten történö vásárlást, viszont mégsem vagyunk mindannyian egyformák, így aki igényli, bemehessen egy ügyfélszolgálatra, ahol élöben találkozhat segítö munkatárssal és a termékekkel. Ezt is biztosítja a DXN.


8.      Úgy akartam dolgozni, hogy az értékesítés velejáró részleteivel -mint megrendelések kezelése, csomagolás, postázás, kiszállítás vagy futárszolgálat kezelése- ne nekem kelljen foglalkozni. A DXN által müködtetett egyedülálló rendszer mindezt kezeli helyettem.

 

9.      Amikor találkoztam a DXN-el, természetesen elöször kipróbáltam én és a közvetlen környezetem néhány terméket és pozitív véleménnyel voltunk róluk.

 

Mindezek után nem volt kérdés hogyan döntök. A DXN mellett döntöttem.


Tehát bármilyen indok motivál, minden szempontból a legjobb helyen jársz, mert:


-        akit csak a saját maga, a családja és közvetlen környezete egészsége, a termékek fogyasztása érdekel, vágjon bele ezért. Mint törzsvásárló kedvezményesen jut a termékekhez .

A DXN Ganoderma tartalmú termékei hatékonyan támogatják az immunrendszert, ezzel fokozzák a szervezet öngyógyító képességét.


-        akinek van munkája, de plusz jövedelemforrást keres, mert a többlábon állás híve, vágjon bele ezért.

 

-              aki szeret új információkhoz jutni, új területen képezni magát -ráadásul egy mindenki számára legfontosabb területen- vagy szereti a kihívásokat és ha meg tud felelni a saját elvárásainak ezekkel kapcsolatban, vágjon bele ezért.

 

-        akit mindezeken kívül az üzlet is érdekel és biztosítani akarja saját vagy családja jövöjét, meg akarja teremteni az anyagi függetlenségét, vágjon bele ezért. Létre tudja hozni azt a passzív jövedelemforrást -amelyért természetesn kell tenni- de hozzásegíti az igazi szabadsághoz, amikor az ember az idejét saját maga által szabadon választottan töltheti el, egy szinte *nullának* mondható kezdötökével indított online vállalkozással, a DXN vállalat segítségével.


-        akinek az a szempont is fontos, hogy szinte kizárólag online tudja irányítani az üzletét, eljutva oda, hogy saját maga lesz a saját fönöke, vágjon bele ezért.

 

Minden e témákkal kapcsolatos elképzelésedre, kérdésedre van megoldás a DXN-nél.


Édesapám tanította a következöt gyermekkoromban, amit igyekszem mindig betartani, és másokat is erre inspirálni:


„Az egészséget sokkal könnyebb megörizni, mint visszaszerezni."

 

Bizony nagy igazság, ha nem költessz a betegségek megelözésére, annál többet fogsz az egészséged visszaszerzésére.


-  Ha még nem vagy regisztrált törzsvásárló és bármilyen kérdésed van, írj bátran, keress.

-  Ha szponzorodnak választassz, örömmel foglak segíteni az online értékesítés útján.

-  Ha már regisztrált tag vagy a DXN-nél, akkor a saját szponzorodat kell keresned kérdéseiddel.

 

Bárhogy is döntessz, jó egészséget és sok sikert kívánok az életed ezzel a pillanattal kezdödö további részében.

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on